L’essència de la teva marca a
cada objecte de regal

Un regal amb el teu logotip crea una connexió entre la teva marca i els teus clients. És una mostra tangible de la teva estima. És un objecte que pot sorprendre, que és útil, que es conservarà en el temps...

Aconseguir aquest regal de marxandatge especial és la nostra missió. Per aconseguir-ho, treballem amb fabricants tant europeus com asiàtics..
Assegurem una bona relació entre qualitat i preu,  una correcta fabricació i manipulat dels regals  i un lliurament en el temps establert
A Flow BNC fem feliços els teus clients, i encara més feliços als departaments de Màrqueting,
Comunicació o Product Management, que poden deixar que nosaltres fem la feina i oblidar-se d’haver de perseguir les comandes.

Tot el marxandatge és igual?

En absolut! Nosaltres sabem que el teu pressupost pot donar molt de si. Perquè hi entenem, de qualitats, i sabem negociar. A més a més, tenim contactes amb fabricants europeus i asiàtics que ens han provat que saben fabricar i personalitzar amb garanties.
Només ens has d’explicar quin és el teu objectiu i qui és el teu client. Nosaltres us presentarem opcions i pressupostos amb una rapidesa que us sorprendrà

Demana’ns pressupost
sense compromís!

lluis@flowbcn.com+34 657 41 95 04

La confiança de treballar amb Flow BCN

Organitzar el llançament d’un nou producte, l’assistència a una fira o una convenció de vendes ja és prou estressant. Comptar amb Flow BCN per produir i lliurar els regals de marxandatge suposa treure’s de sobre una preocupació més. 

Els teus regals arribaran en el
termini establert, amb la qualitat esperada i amb una personalització perfecta.

Si portem més de 20 anys al mercat amb clients fidels des del primer dia, és per alguna cosa.

Una comunicació
clara

Tan clar com que sí que és sí, i no és no. Sabem què és factible i en quins terminis es pot aconseguir. Amb nosaltres tindràs una visió clara de les millors opcions per a les teves necessitats.

Rapidesa a tots els
passos

Des de la presentació dels pressupostos fins a les entregues. Ens assegurem que tot el procediment sigui àgil i eliminem qualsevol sobre el procés.

El millor preu per a cada
qualitat

Podem aconseguir tota mena d’objectes, des de milers d’unitats fins a uns quants regals de luxe, amb qualsevol qualitat. Sempre aconseguim la millor relació qualitat-preu.
Confia en Flow BCN per al teu marxandatge
Descobreix les nostres solucions de marxandatge ràpides, innovadores i totalment personalitzades. Contacta’ns avui per donar vida a les teves idees!
Everything Flow Barcelona SL
Carrer Gràcia 106, Sabadell
AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE COOKIES I POLÍTICA DE PRIVACITAT I KIT DIGITAL